Wil je met een groep komen eten? Of wil je een groot diner organiseren bij ons? Dat kan! Bij Restaurant Ryad maak je er een leuke dag van.

Bent u, uw partner of een van uw kinderen binnenkort jarig, komt het jaarlijkse bedrijfsfeest er weer aan, wilt u een gezellige dag met uw familie organiseren, wilt u de geboorte van uw zoon of dochter vieren, neemt uw collega binnenkort afscheid, komt de laatste avond als vrijgezel eraan of bent u juist al zoveel jaar getrouwd met uw grote liefde? Het kan allemaal gevierd worden bij Restaurant Ryad!

Wij hebben daar de geschikte ruimte voor en behalve de grote groepen kunnen we ook aan kleine(re) groepen makkelijk een ”eigen hoek” creëren waar met gemak en onder privacy gezellig en heerlijk gegeten kan worden. De kleurrijke, gezellige uitstraling zorgen ervoor dat Restaurant Ryad een warme en bijzondere plek is om iets te vieren. Van diner tot Afternoon Tea en van feestje tot brunch.

Bij warm weer kan ook gebruik worden gemaakt van ons terras met een mooi uitzicht op de Kop van Zuid. Wij hebben al diverse partijen, kinderfeesten, en overige feesten mogen begroeten dus graag staan we u te woord om uw wensen te bespreken.